mm
Халықаралық "Қазақстан-Zaman" қоғамдық-саяси газетінің журналисі. Отбасы, білім, мәдениет-өнер бөлімдеріне жауапты.

      Бұршақ қосылған ет

Құрамы: сиыр еті – 300-400 гр; сәбіз – 2-3 дана; пияз – 1 дана; консервіленген бұршақ – жарты банка; тұз, бұрыш; сұйық май.  Алдымен етті тураймыз да, Қызған майға қуырамыз.

 

 

 

 

 

 

 

 

Тұздап, бұрыштауға болады. Кейін пияз бен сәбізімізді майдалап турап аламыз. Қуырылған етке сәбіз, пияз қосамыз.

Тағы бір тұздап, баяу отта қалдырамыз. Бұршақ қосып, араластырамыз. Тағы 5 минутқа қалдырамыз. Етті күрішпен ұсынсаңыз болады. Астарыңыз дәмді болсын.

 

(22)